Švedijos karalienės slaugos apdovanojimas ir 6000 eurų stipendija laukia jūsų!
top of page

Švedijos karalienės slaugos apdovanojimas ir 6000 eurų stipendija laukia jūsų!

Updated: Aug 27, 2020

Kiekvienas slaugytojas ir slaugos studentas turi galimybę pelnyti 6 000 eurų stipendiją, individualiai pritaikytą stažuotę ir Jos Didenybės Švedijos karalienės Silvijos padėką didžiosios apdovanojimų ceremonijos metu karališkuosiuose rūmuose Stokholme.

Konkursas prasideda jau rugsėjo 1 d. ir tęsis iki lapkričio 6 d.

Norėdami dalyvauti konkurse slaugytojai ir slaugos studentai turi pateikti savo idėją, kaip būtų galima išspręsti jų pasirinktą aktualią problemą, susijusią su COVID-19 iššūkiais sveikatos priežiūros srityje. Galima teikti visas dar neįgyvendintas idėjas arba jau įgyvendinamus slaugytojo sugalvotus sprendimus, kurie sprendžia COVID-19 keliamas problemas, su kuriomis susiduria sveikatos priežiūros įstaigos, slaugytojai, jų padėjėjai, kiti darbuotojai, pacientai ar šeimos nariai.

„Lemiamas slaugytojų vaidmuo dar niekada nebuvo patikrintas tokiu plačiu mastu kaip šiais metais kilus COVID-19 krizei [...] Per trumpą laiką pasikeitė daugybė sveikatos priežiūros ir slaugos aspektų, o viso to priešakyje esančių slaugytojų kūrybiškumas reikalingas labiau nei bet kada anksčiau. Slaugytojų talentas ir indėlis sprendžiant šį beprecedentį sveikatos priežiūros iššūkį turėtų būti atpažįstami ir skleidžiami kuo plačiau.“- teigia „Swedish Care International“ vadovė P. Tegman.

Konkurso dalyviai turi visišką laisvę pasirinkti, kokias idėjas teikti ir kokias problemas spręsti. Galima teikti tiek idėjų ar sprendimų, kiek norite. Daugiau atsakymų į dažniausiai užduodamus klausimus apie konkursą rasite ČIA.


Paraiškų priėmimas prasidės rugsėjo 1 d. interneto svetainėje www.queensilvianursingaward.lt . Paraiškos pildymo instrukciją rasite ČIA.


Apdovanojimo tikslas – motyvuoti slaugos talentus, skatinti inovatyvias idėjas ir sprendimus sveikatos priežiūros sistemoje bei atkreipti dėmesį į slaugytojo profesijos svarbą.

Dalyvaukite ir parodykite, kad slaugytojai gali spręsti globalias sveikatos priežiūros problemas.

Konkurso organizatorius Lietuvoje – slaugos namai „Addere Care“, konkurso steigėjas – „Swedish Care International“

Turite daugiau klausimų? Rašykite info@queensilvianursingaward.lt

bottom of page