Konferencija: Pasitikėjimas darbo santykiuose – misija įmanoma
top of page

Konferencija: Pasitikėjimas darbo santykiuose – misija įmanoma





Birželio 17 d., 10 val., Vilniuje (Neringa Hotel) įvyks tarptautinė konferencija „Pasitikėjimas darbo santykiuose – misija įmanoma“.

Sakoma, kad pasitikėjimas yra Šiaurės šalių auksas. Deja, Lietuvoje šio turto labai stinga. Konferencijoje svarstysime, ar įmanomi lygiaverčiai santykiai darbo pasaulyje, kai gyvename kultūroje, kurioje pasitikėjimas – daugiau išimtis nei taisyklė. Joje numatyti du pagrindiniai pranešimai:

Norvegijos profesinių sąjungų konfederacijos LO atstovė kalbės apie pasitikėjimu grįstus darbo santykius Norvegijoje, o Lietuvos situaciją šioje srityje pristatys socialinio dialogo ekspertas iš Lietuvos (Boguslavas Gruževskis).

Antrojoje dalyje numatoma diskusija su profesinių sąjungų atstovais – praktikais bei gerais santykiais su darbuotojų atstovais garsėjančiais darbdaviais.

Konferencijos kulminacija: Lietuvos pramonininkų konfederacijos ir Lietuvos profesinių sąjungų konfederacijos vadovai pasirašys bazinį susitarimą dėl tolimesnio bendradarbiavimo bei rekomendacijas įmonių kolektyvinėms sutartims.


Konferencija yra projekto „SociaLTy“ baigiamasis renginys.


Reikalinga registracija! Visi, norintys dalyvauti konferencijoje, parašykite el. paštu lssobiuras@gmail.com . Laiške nurodykite savo vardą, pavardę, įstaigą, kurioje dirbate, taip pat nurodykite, ar priklausote profesinei sąjungai.

16 views
bottom of page