Kviečiame medikus, dirbančius reumatinių ir skeleto bei raumenų ligų srityje, dalyvauti apklausoje
top of page

Kviečiame medikus, dirbančius reumatinių ir skeleto bei raumenų ligų srityje, dalyvauti apklausoje




Gerbiami kolegos,


Kviečiu Jus dalyvauti apklausoje, kuri šiuo metu platinama tarp visų sveikatos priežiūros specialistų, dirbančių reumatinių ir raumenų bei skeleto ligų srityje visoje Europoje.

Čia pateikiama nuoroda į apklausą:



Apklausą inicijavo įvairių sveikatos priežiūros profesijų atstovai ir EULAR (Europos reumatologijos asociacijų aljanso) tyrimų centras. Apie HPR patirtį, perspektyvas ir poreikius, susijusius su jų mokslinių tyrimų veikla, žinome nedaug. Šia apklausa norime nustatyti veiksnius, galinčius palengvinti arba apsunkinti mokslinių tyrimų veiklą nacionaliniu ir tarptautiniu lygmeniu. Apklausą bus galima atlikti daugiau nei 20 kalbų, kad joje galėtų dalyvauti sveikatos priežiūros specialistai, dirbantys reumatinių ir kaulų-raumenų ligų srityje visoje Europoje. Tyrėjų komanda labai domisi jūsų požiūriu! Net jei nieko nežinote apie EULAR arba iki šiol nedalyvavote jokioje mokslinių tyrimų veikloje, mums įdomi jūsų nuomonė ir prašome užpildyti klausimyną. Nėra teisingų ar neteisingų atsakymų, nes mus domina jūsų požiūris į šį klausimą.

Anketos pildymas užtruks apie 10 minučių. Jūsų dalyvavimas šioje apklausoje yra visiškai savanoriškas, todėl bet kada galite atsisakyti dalyvauti.

Šioje apklausoje surinkta informacija bus laikoma griežtai konfidencialia ir bus naudojama tik šiam tyrimui. Duomenys bus saugomi Vienos medicinos universitete, Austrijoje. Šio tyrimo rezultatai gali būti paskelbti kaip mokslinis straipsnis spaudoje arba internete ir pristatyti konferencijose.

Šiame tyrime dalyvaujančių kuo daugiau HPR indėlis yra svarbus kuriant ir įgyvendinant strategijas, kurios padėtų kuo geriau remti įvairiapusę mokslinių tyrimų veiklą reumatologijos srityje.

Labai ačiū už jūsų vertingą indėlį!


Nuoširdžiai Jūsų,

Erika Mosor ir EULAR HPR tyrimų apklausos projekto komanda

25 views
bottom of page