Kvietimas į konferenciją "Arterinė Hipertenzija 2024"
top of page

Kvietimas į konferenciją "Arterinė Hipertenzija 2024"

Kviečiame dalyvauti kasmetinėje konferencijoje "Arterinė Hipertenzija 2024", kuri šiais metais vyks gegužės 9 d., Radisson Blu viešbutyje Lietuva, Vilniuje. Konferenciją organizuoja Lietuvos hipertenzijos draugija, Vilniaus hipertenzijos draugija, Lietuvos inkstų fondas, Vilniaus universitetas ir Lietuvos sveikatos mokslų universitetas.  


Temos: 

Šių metų programoje, kaip ir kasmet, gausu arterinės hipertenzijos gydymo ir profilaktikos naujienų. Konferencijos metu nagrinėsime temas, susijusias su širdies ir inkslų ligomis, insultu ir nutukimu. Bus daug praktinių patarimų kaip optimaliai gydyti arterinę hipertenziją.


Kam skirta konferencija?

Konferencija skirta įvairių specialybių gydytojams bei bendrosios praktikos slaugytojams. Dalyviams po renginio el. paštu bus išsiųsti META's sistemoje registruoti kvalifikacijos kėlimo pažymėjimai. 


Registracija:

Dalyvavimas konferencijoje galimas tik iš anksto užsiregistravus. Registracijos pabaiga - 2024 m. gegužės 8 d. (imtinai). Iki 2024 m. balandžio 15 d. (imtinai), kviečiame registruotis mažesniu registracijos mokesčiu!


Mokesčiai:

Ankstyvasis dalyvio mokestis - 10 Eur

Vėlyvasis mokestis - 15 Eur


Renginio naujienas sekite Facebook arba konferencijos svetainėje.

270 views
bottom of page