2024 m. Europos slaugos ir akušerijos savaitė (#ENMW2024)
top of page

2024 m. Europos slaugos ir akušerijos savaitė (#ENMW2024)


2024 m. Europos slaugos ir akušerijos savaitė (angl. European Nursing and Midwifery Week, ENMW) jau visai netrukus, 2024 m. gegužės 5-12 d.


Ši savaitė - tai neįtikėtina galimybė mums susiburti ir:

  • švęsti nenuilstamą slaugytojų ir akušerių pasiaukojimą ir puikius pasiekimus visoje Europoje

  • atkreipti dėmesį į iššūkius, su kuriais jie kasdien susiduria, ir pasisakyti už geresnes darbo sąlygas

  • paraginti sprendimus priimančius asmenis teikti pirmenybę didesnei paramai ir investicijoms į šias svarbias profesijas.


Raginame jus bendradarbiauti su Europos nacionalinių slaugos ir akušerijos asociacijų forumu (EFNNMA) ir sukurti išsamų PSO Europos regiono žemėlapį, kuriame būtų parodytos visos šią ypatingą savaitę vykstančios iniciatyvos.


Užpildykite formą apie savo renginį (ir atsiųskite mums savo bylą bei lankstinuką: https://forms.gle/LJhJQNb1NxUYUT8H6.


Taip pat kviečiame pasidalyti įkvepiančiomis PAVYZDŽIŲ STUDIJOMIS, pabrėžiančiomis slaugytojų ir akušerių sėkmės istorijas ir vertingas pamokas, kurias jie išmoko dirbdami pirminės sveikatos priežiūros srityje. Jūsų indėlis padės atkreipti dėmesį į gyvybiškai svarbų jų vaidmenį mūsų bendruomenėse ir parengti specialią ataskaitą.


Kvietimas teikti atvejų tyrimus, šablonas ir logotipas pridedami.


Visas bylas taip pat rasite čia: https://efnnma.org/enmw2024/


Slaugytojai ir akušeriai yra mūsų sveikatos sistemų pagrindas ir jų nenuilstamos pastangos nusipelno didžiausio pripažinimo, pagarbos ir paramos kiekvieną dieną. Tačiau per Europos slaugos ir akušerijos savaitę turime išskirtinę galimybę išreikšti savo dėkingumą ir padėką už jų neįkainojamą darbą.


Prisijunkite prie mūsų ir pagerbkite slaugytojus ir akušerius bei pasisakykite už paramą, kurios jie tikrai nusipelno! #EuroposSlaugosAkušerijosSlaugosSavaitė2024 #ENMW2024


Jūsų paslaugoms bet kokia pagalba ir paaiškinimai.


Su geriausiais linkėjimais

EFNNMA VALDYBA



23 views
bottom of page