Tarptautinė konferencija "Normavimas- praleista slaugos priežiūra. Tarptautinė daugialypė problema"
top of page

Tarptautinė konferencija "Normavimas- praleista slaugos priežiūra. Tarptautinė daugialypė problema"



Europos bendradarbiavimo mokslo ir technologijų srityje (COST) asociacija vykdo ES finansuojamą programą, kuri leidžia tyrėjams ir novatoriams sukurti savo mokslinių tyrimų tinklus įvairiausiomis mokslo temomis, vadinamus COST veiksmais.

COST misija yra sudaryti bendradarbiavimo galimybes tyrėjams ir novatoriams, kad būtų stiprinami Europos gebėjimai spręsti mokslo, technologijos ir visuomenės problemas.

Vienu iš COST veiklos rezultatų - Politikos gairės slaugos normavimo ir neatliktos/ uždelstos slaugos klausimais, kuria pernai, lapkkričio 5 d. pasidalino Lietuvos sveikatos mokslų universiteto profesorė, dr. Olga Riklikienė, kuri dalyvavo rengiant dokumentą. Dokumente kalbama apie neatliktus arba užždelstus slaugos veiksmus (NUSV), kurie apibūdina vėluojančią, tik iš dalies užžbaigtą arba visai neužžbaigtą slaugos priežžiūrą.

išsamesnė informacija ČIA


Tęsiant darbus, 2021m. vasario 16-17 dienomis, COST kartu su partneriais NUOTOLINIU BŪDU organizuoja tarptautinę konferenciją apie praleistos slaugos priežiūros problemas. Konferencijos tema "Normavimas- praleista slaugos priežiūra. Tarptautinė daugialypė problema". Konferencijos kalba- anglų.

Registracija į konferenciją ČIA.



Poster
.pdf
Download PDF • 356KB

41 views
bottom of page