Socialinės globos įstaigų darbuotojams – kvietimas dalyvauti mokymuose
top of page

Socialinės globos įstaigų darbuotojams – kvietimas dalyvauti mokymuose

Elektroninės sveikatos paslaugų ir bendradarbiavimo informacinės sistemos (ESPBI IS) pagrindinis tvarkytojas Registrų centras kartu su šios sistemos valdytoja Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) kviečia Lietuvos socialinės globos įstaigų medicinos darbuotojus dalyvauti nuotoliniuose mokymuose apie E. sveikatos sistemą ir jos galimybes.

Nuotoliniai mokymai bus organizuojami šių metų kovo 20 dieną nuo 14 val., mokymų trukmė – 1,5 val. Mokymuose dalyvauti kviečiami socialinių globos įstaigų medicinos darbuotojai: bendrosios praktikos slaugytojai, kineziterapeutai ir kt.

Mokymu metu Registrų centro specialistai pristatys E. sveikatos sistemą, jos galimybes, pademonstruos praktinius pavyzdžius, kaip prisijungti ir naudotis sistema. Mokymuose taip pat dalyvaus SAM atstovai, kurie atsakys į kylančius klausimus.

Apie ketinimą dalyvauti mokymuose prašoma informuoti iki šių metų kovo 17 d., el. paštu e.sveikata@registrucentras.lt. Nuotolinio renginio nuoroda užsiregistravusiems dalyviams bus atsiųsta prieš renginį.

21 views
bottom of page