Slaugytojų mokymas trapių kaulų lūžimų valdyme
top of page

Slaugytojų mokymas trapių kaulų lūžimų valdyme

Updated: Dec 27, 2018



San Servolo Venecijoje (Italija) 2017 m. vyko susitikimas, kuriame buvo diskutuojama apie slaugytojų mokymą trapių kaulų lūžių valdyme (angl. Educating nurses in fragility fracture management).


Buvo pakviesti 30 slaugos atstovų (dėstytojai, mokslininkai bei slaugytojai praktikai) iš įvairių Europos šalių, susitikime dalyvavo ir atstovai iš Lietuvos.

Susitikimo organizatoriai: Prof. PaoloFalaschi (projekto koordinatorius), KarenHertz (Tarptautinio ortopedijos slaugytojų bendradarbiavimo prezidentė), dr.JulieSanty-Tomlinson (Mančesterio universitetas), Prof. DavidMarsh (Trapių kaulų lūžių tinklas).

Išleista slaugytojams praktikams knyga „Trapių kaulų lūžiai - ortogeriatrinių pacientų slaugos holistinė priežiūra ir valdymas“ (angl.Fragility Fracture NursingHolistic Care and Management of the Orthogeriatric Patient),redaktorės KarenHertz, JulieSanty-Tomlinson.

Šiuo metu knygą galite nemokamai atsisiųsti ir skaityti tik anglų k. Knygos prieiga Internete: ČIA arba: https://rd.springer.com/book/10.1007/978-3-319-76681-2

bottom of page