SAM vykdo apklausą apie sveikatos priežiūros specialistų kvalifikacijos tobulinimą
top of page

SAM vykdo apklausą apie sveikatos priežiūros specialistų kvalifikacijos tobulinimą




Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerija, siekdama peržiūrėti sveikatos priežiūros specialistų kvalifikacijos tobulinimo finansavimo mechanizmą, kviečia dalyvauti apklausoje.

Apklausos metu bus siekiama sužinoti sveikatos priežiūros specialistų nuomonę apie esamą kvalifikacijos tobulinimo tvarką, kokybę, finansavimą bei profesinės kvalifikacijos tobulinimo programų poreikius.

Jūsų atsakymai yra itin vertingi, nes padės priimti pagrįstus sprendimus dėl sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų tobulinimo modelio kūrimo, kuris yra vienas kertinių 2022–2030 metų plėtros programos valdytojos Sveikatos apsaugos ministerijos Sveikatos priežiūros kokybės ir efektyvumo didinimo plėtros programos įgyvendinimo veiklų.

Kviečiame prisijungti ir iki 2022 m. spalio24 d.sudalyvauti apklausoje, kurios aprašymą ir klausimus rasite šiose nuorodose:

Anketos nuoroda prašome pasidalinti savo organizacijos viduje su savo darbuotojais/ nariais/ kolegomis. Kilus klausimų, prašome kreiptis elektroninio pašto adresu diana.prochorova@sam.lt




29 views
bottom of page