Rekomenduojami tarptautiniai renginiai
top of page

Rekomenduojami tarptautiniai renginiai


  • Kovo 22 d. 14.00-15.00 Lietuvos laiku žinomas Belgijos analitinis institutas(angl. think-tank) „Bruegel“ organizuoja hibridinį renginį „Europos krizių pamokos: pokalbis su Olli Rehn“. Pastarasis yra Suomijos banko vadovas ir Europos centrinio banko tarybos narys. Renginio kalba – anglų. Galima dalyvauti gyvai arba per „Zoom“ platformą, taip pat internetiniame puslapyje liks transliacija. Registracija – čia.

  • Kovo 23 d. 10.15-11.30 Lietuvos laiku CAN (Climate Action Network) Europe organizuoja Europos Parlamente esančių politinių grupių atstovų debatus dėl ES ekonominės valdysenos peržiūros. Tikslas – ieškoti sprendimų kaip geriau derinti fiskalines, socialines ir ekologines politikas Europoje. Renginio kalba – anglų. Organizatoriai ragina dalintis kvietimu kuo plačiau. Registracija – čia.

  • Kovo 28 d. 12.00-13.30 Lietuvos laiku Europos profesinių sąjungų institutas (ETUI) organizuoja nuotolinį seminarą apie tarptautines korporacijas ir jų įtaką profesinių sąjungų veiklai. Toks verslas linkęs investuoti į šalis, kur žemesni darbo standartai bei atlgyinimai ir silpnesnis darbuotojų atstovavimas nei jų gimtosiose šalyse, kas gali įtvirtinti prastas sąlygas. Kita vertus, jos gali pernešti gerąsias savo šalių praktikas ir kaip tik pakelti standartus. Kuri galimybė reiškėsi labiau? Renginyje ETUI pristatys studiją dėl jų veiklos investuojant į Centrinę ir Rytų Europą. Kalba – anglų. Registracija ir daugiau informacijos – čia.

  • Kovo 31 d. 12.30-13.30 Lietuvos laiku „NatureFinance” ir Belgijos analitinis institutas „Bruegel“ organizuoja hibridinį renginį „Sujungiant taškus: klimatas, gamta ir valstybių skolų krizė“. Šiuo metu nėra tinkamai atsižvelgiama į klimato kaitos keliamus iššūkius ir nėra tinkamai vertinamos, apdovanojamos strategiškai besielgiančios valstybės, investuojančios į atsinaujinančius išteklius bei atsparumą. Renginyje galima dalyvauti gyvai arba per „Zoom“ platformą, taip pat internetiniame puslapyje liks transliacija. Registracija – čia.

28 views
bottom of page