Europos slaugos ir akušerijos savaitė - 2023m. gegužės 5-12 d. Organizuojamas nuotolinis seminaras
top of page

Europos slaugos ir akušerijos savaitė - 2023m. gegužės 5-12 d. Organizuojamas nuotolinis seminaras

Updated: Apr 25, 2023


Europos nacionalinių slaugos ir akušerijos asociacijų federacija (EFNNMA), bendradarbiaujant su PSO Europos regioniniu biuru, skelbia Europos slaugos ir akušerijos savaitę (#ENMW2023), siekdama pagerbti ir pripažinti Europos slaugytojus ir akušerius.


Europos slaugos ir akušerijos savaitės (2023 m. gegužės 5-12 d.) tikslas:

  • Visoje Europoje Propaguoti slaugą ir akušeriją bei įtraukesnę visuomenę;

  • Didinti informuotumą ir stiprinti esamas žinias apie slaugos ir akušerijos darbuotojus ir jų vaidmenį sveikatos ir socialinės rūpybos srityje, suderinus su pagrindinėmis Europos lygmens organizacijomis.

  • Stiprinti visų specialistų, prisidedančių prie slaugos ir akušerijos, pasitikėjimą ir novatoriškus bendradarbiavimo būdus vietos, nacionaliniu, regioniniu ir Europos lygmenimis.

Bendra šių metų idėja - sukurti PSO Europos regiono žemėlapį su šalies slaugos ir akušerijos iniciatyvomis / šventėmis / konferencijomis (internetinėmis, tiesioginėmis, mišriomis, vaizdo, pranešimais ir t. t.) visomis Europos kalbomis. EFNNMA sukurs žemėlapį specialioje interneto svetainėje ir saugykloje. Tai bus naudinga slaugytojų ir akušerių ryšiams užmegzti. Atėjo laikas kasdien visoje Europoje rodyti ir dalytis savo slaugytojų ir akušerių pasididžiavimu. Pirmoji Europos slaugos ir akušerijos savaitė vyks visą pirmąją gegužės mėnesio savaitę (gegužės 5-12 d. ir uždarymo dienos). Ji skatina žmones įsitraukti į augantį judėjimą už sveiką Europą. Dirbdami kartu esame stipresni.


Prisijunkite prie mūsų ir bendradarbiaukite, kad gautume visą informaciją apie jūsų planuojamus renginius ir galėtume sukurti Europos slaugos ir akušerijos renginių žemėlapį ir saugyklą:

  • Užpildykite formą apie savo renginį: https://forms.gle/LJhJQNb1NxUYUT8H6

  • Siųskite savo renginio (gegužės 5-12 d. - ir paskutinėmis dienomis) lankstinuką arba failą adresu efnnma@gmail.com arba info@efnnma.org .

  • Naudokite turimą formatą ir logotipą, kuris pridedamas ir skelbiamas internete adresu www.efnnma.org.

Savaitės metu (2023 m. gegužės 10 d., 14 val. CET) , planuojamas specialus EFNNMA - ESAF - PSO Europos regiono biuro internetinis seminaras apie REMIANČIĄ DARBO APLINKĄ Slaugos ir akušerijos darbuotojams (žr. pridedamą programą).


Registracija į seminarą:


Seminaro programa: ČIA


13 views
bottom of page