Padėka Tarptautinės slaugytojo dienos minėjimo renginio Panevėžyje organizatoriams bei dalyviams
top of page

Padėka Tarptautinės slaugytojo dienos minėjimo renginio Panevėžyje organizatoriams bei dalyviams


Nuotraukoje - Respublikinės konferencijos, skirtos Tarptautinei slaugytojo dienai paminėti, dalyviai, susirinkę Panevėžio Juozo Miltinio dramos teatre. (nuotraukos autoriai - LSSO Klaipėdos skyrius)



Lietuvos slaugos specialistų organzacijos vadovybė ir biuras nuoširdžiai dėkoja LSSO Panevėžio skyriui,- direktorei Rasai Masienei, VšĮ Respublikinės Panevėžio ligoninės direktoriaus pavaduojai slaugai Jolantai Gertienei bei visiems renginio organizatoriams už šventinį informatyvų ir linksmą renginį, pagerbusį ir pradžiuginusį slaugytojų bendruomenę, visiems kartu švenčiant Tarptautinę slaugytojų dieną.

Dėkoju VšĮ panevėžio Respublikinės ligoninės direktoriui Arvydui Skorupskui už paramą organizuojant šventinį renginį bei už parodytą pagarbą ir pripažinimą slaugytojų bendruomenei.

Taip pat ypatinga padėka konferencijos lektoriams - prof. Nataljai Istominai (VU MF Sveikatos Mokslų Institutas), Jurgitai Gulbinienei (VU MF Sveikatos Mokslų

Institutas)  Vidai Elijošaitienei (Panevėžio kolegija, Biomedicinos mokslų fakultetas) už pristatytus įdomius ir aktualius pranešimus, už pasidalinimą žiniomis, naujovėmis, aktualijomis.

Nuoširdžiai dėkoju LSSO skyrių direktoriams už suorganizuotą dalyvių atvykimą į renginį ir slaugytojams, kurie gausiai dalyvavo konferencijoje ir šventiniame minėjime, - esate nuostabūs. Sėkmės Jūsų darbuose, ačiū, kad profesinės šventės proga solidariai buvome visi kartu!



LSSO prezidentė

Aušra Volodkaitė


48 views
bottom of page