ORGANIZUOJAMA 51-OJI EDTNA/ERCA TARPTAUTINĖ KONFERENCIJA
top of page

ORGANIZUOJAMA 51-OJI EDTNA/ERCA TARPTAUTINĖ KONFERENCIJA

Su dideliu džiaugsmu ir pasididžiavimu kviečiame Jus prisijungti prie mūsų Vilniuje, Lietuvoje, kur vyks 51-oji EDTNA/ERCA tarptautinė konferencija. Konferencijos tema - "Inkstų priežiūra iššūkių kupiname pasaulyje - ekonominės ir tvarios pasekmės".


Tema išryškina dvi pagrindines temas: ekonomiką ir tvarumą, kurios yra susijusios, o kartais ir prieštaringos. Tačiau kaip sveikatos priežiūros specialistai turime jas laikyti esminėmis.


Konferencija vyks viešbutyje "Radisson Blu Hotel Lietuva", kuris yra nuolatinis konferencijų viešbutis, įsikūręs prie pat miesto centro. Dėl savo unikalaus ir įvairaus interjero jis yra ideali vieta konferencijoms rengti.


Į UNESCO sąrašą įtrauktas viduramžių Vilniaus senamiestis yra vienas didžiausių ir geriausiai išsilaikiusių Rytų Europoje. Vilnius - kompaktiškas ir pėsčiomis vaikščiojantis miestas, kuriame gausu žaliųjų miesto erdvių, įspūdingos architektūros, skanių patiekalų ir įvairiausių įdomių laisvalaikio pramogų. 46 % Vilniaus sudaro žaliosios erdvės, todėl tikrai galite tikėtis gryno oro gurkšnio.


Prisijunkite prie 51-ojoje EDTNA/ERCA tarptautinėje konferencijoje ir susipažinkite su mūsų moksline programa, įskaitant edukacines sesijas ir seminarus.


Daugiau informacijos: ČIA

22 views
bottom of page