Mirė Polionija Bilinskienė, buvusi LSSO viceprezidentė (papildyta)
top of page

Mirė Polionija Bilinskienė, buvusi LSSO viceprezidentė (papildyta)

Updated: Jul 22, 2022












2022-07-21 mirė Polionija Bilinskienė, slaugytoja, buvusi Lietuvos slaugos specialistų organizacijos viceprezidentė, aktyviai prisidėjusi prie LSSO įkūrimo ir veiklos.

Polioniją prisimename kaip aktyvią, išmintingą, geraširdę slaugytoją, kolegę ir visuomeninę veikėją, prisidėjusią prie slaugos profesijos plėtros, slaugytojų vienijimo ir atstovavimo.


Lietuvos slaugos specialistų organizacijos Direktorių Taryba reiškia užuojautą Velionės giminėms, artimiesiems, draugams, buvusiems kolegoms ir bendražygiams.


LSSO Direktorių Taryba



Visada liūdna, kada anapus saulės iškeliauja amžinai kelionei žmonės, atlikę didelius darbus savo veikloje. Polioniją buvę kolegos ilgai su pagarba prisimins. Tai buvo rami, pasitikinti savimi, tvirtos nuomonės slaugytoja. Ilsėkis ramybėje.
Juozas Bukelis, buvęs LSSO viceprezidentas

Atsisveikinti su Polionija Bilinskiene galima liepos 22d. (penktadienį) nuo 16 val. prie Ap. Petro ir Povilo bažnyčios esančioje šarvojimo salėje, Vilniuje. 17 val. bus aukojamos Šv. Mišios. Laidotuvės liepos 23 dieną (šeštadienį), Velionė bus išlydėta 14:30 val. ir atguls amžino poilsio Karveliškių kapinėse.

33 views
bottom of page