LSSO narei Giedrei Balčiūnienei - ypatingas įvertinimas ir padėka
top of page

LSSO narei Giedrei Balčiūnienei - ypatingas įvertinimas ir padėka


Karalienės Silvios slaugos apdovanojimų nugalėtojai Giedrei Balčiūnienei šiais metais nuobodžiauti tikrai nėra kada. Net ir ilgiau pasimėgauti įspūdžiais iš karališkųjų rūmų bei apdovanojimų ceremonijos ji negalėjo. Po ceremonijos Giedrė skubėjo į savo mylimą Panevėžį, kur jau kitą rytą jos laukė slaugytojų dienai skirta konferencija.


Giedrė yra LSSO Panevėžio skyriaus slaugytojai narė, Panevėžio skyriaus direktorės pavaduotoja, todėl jai teko nemažai padirbėti organizuojant konferenciją „Mūsų slaugytojai – mūsų ateitis 2023“. Šiame renginyje dalyvavo beveik 400 slaugytojų iš visos Lietuvos.


Tačiau konferencijoje Giedrės laukė maloni staigmena. Lietuvos slaugytojų su profesine švente pasveikinti atvykęs europarlamentaras Juozas Olekas Giedrei įteikė padėkos raštą už kasdienį darbą ir Lietuvos vardo garsinimą bei KVIETIMĄ atvykti į Briuselį.


Juo Giedrė mielai pasinaudojo ir šiandien jau džiaugiasi naujomis pažintimis bei įspūdžiais iš ekskursijoje po Europarlamentą, susitikimais su Lietuvos europarlamentarais, galimybe pasiklausyti įdomių pranešimų. Na, o kur dar pažintinės ekskursijos po Briuselį, Antverpeną, pakeliui Berlyną, Magdeburgą.


9 views
bottom of page