LR Prezidento iniciatyva organizuojamas Sveikatos forumas COVID-19 pandemijos valdymo klausimais
top of page

LR Prezidento iniciatyva organizuojamas Sveikatos forumas COVID-19 pandemijos valdymo klausimais

COVID-19 pandemija atskleidė daug nacionalinių sveikatos apsaugos sistemų ir ES tarptautinio bendradarbiavimo sąrangos trūkumų. Pastaruosius metus buvome priversti ligos plitimą kontroliuoti griežtomis, reikšmingą socialinę ir ekonominę kainą turinčiomis karantino priemonėmis. Galiausiai įgijome naują ginklą – efektyvias ir saugias vakcinas, kurios leis jau artimiausiais mėnesiais pasiekti proveržį kovoje su pandemija. Todėl atėjo metas įvertinti, kokias svarbiausias pamokas išmokome ir ką dar turime padaryti, kad kuo greičiau susigrąžintume įprastą visuomenės gyvenimo ritmą. Lieka atviras dar vienas klausimas: ar dabar jau esame geriau pasirengę kitai galimai pandemijai?


Lietuvos Respublikos Prezidento iniciatyva š. m. birželio 21 d. (pirmadienį) 9:00 – 12:00 val. nuotoliniu būdu organizuojamas Sveikatos forumas ,,COVID-19 pandemija: krizės pamokos ir galimybės“.


Išsami Forumo programa ČIA.


Kviečiame pasiklausyti numatytų pranešimų bei dalyvauti diskusijose. Žiūrovams bus suteikta galimybė nuotoliniu būdu užduoti klausimus pranešėjams ir diskusijų dalyviams.


Forumo prisijungimo nuoroda:

Čia bus galima stebėti tiesioginę renginio transliaciją ir užduoti klausimus.


Renginio transliacija taip pat vyks ir platformoje „Facebook“

Atskira registracija į renginį nėra reikalinga.









15 views
bottom of page