Kviečiame dalyvauti prestižiniuose Karalienės Silvios slaugos apdovanojimuose
top of page

Kviečiame dalyvauti prestižiniuose Karalienės Silvios slaugos apdovanojimuose


Jau ketvirtus metus Lietuvoje rengiamas „Queen Silvia Nursing Award“ konkursas siekia ne tik išreikšti padėką slaugytojų bendruomenei, bet ir paskatinti dalintis mintimis apie tai, kaip slaugos darbuotojai gali kartu padėti spręsti aktualiausias slaugomų žmonių problemas.


Todėl norėtume pakviesti Jūsų slaugytojus ar/ ir slaugos studentus dalyvauti ir pateikti savo inovatyvias idėjas, skirtas gerinti pagyvenusių žmonių bei demencija sergančiųjų žmonių gyvenimo kokybę.


Lietuvoje atrinktas laimėtojas turės galimybę vykti į karalienės Silvios rengiamą karališkąjį priėmimą Stokholme, kur laimėtojams iš skirtingų šalių bus įteikti apdovanojimai – Švedijos Karalienės Silvios diplomas bei 6000 EUR prizas. Taip pat nugalėtojams atitenka ir individuali stažuotė.


Per 10 metų karalienės apdovanojimus yra pelnę 42 slaugytojai iš septynių pasaulio šalių. Tokiu būdų Švedijos karalienė siekia skatinti slaugytojų lyderystę, profesionalumą bei pagerbti talentingiausius šios profesijos atstovus.


Kviečiame pasidalinti su savo darbuotojais bei paskatinti juos pateikti savo idėjas iki lapkričio 1 dienos. Tai padaryti galima oficialiame apdovanojimų puslapyje https://www.queensilvianursingaward.lt/


Čia taip pat rasite ir daugiau informacijos apie konkursą bei sąlygas.

16 views
bottom of page