Konferencijoje bus aptariami kardiologinių paslaugų kokybės kriterijai
top of page

Konferencijoje bus aptariami kardiologinių paslaugų kokybės kriterijai




Balandžio 8 dieną vyks Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) ir Lietuvos kardiologų draugijos (LKD) organizuojama nuotolinė konferencija „Kardiologinių paslaugų kokybės kriterijai“. Į ją kviečiami sveikatos priežiūros specialistai, įstaigų vadovai, pacientų organizacijų ir žiniasklaidos atstovai.

Šio renginio tikslas – skatinti pacientams teikiamų paslaugų kokybę, didinti darbuotojų motyvaciją, atsakomybę ir naujas žinias.

Konferencijos metu bus diskutuojama apie sveikatos, širdies nepakankamumo paslaugų kokybę, aptariama Miokardo infarkto klasterio rezultatų analizė, e.sveikatos sistemos vystymas bei kitos temos.

Pasak organizatorių, vienas svarbiausių sveikatos priežiūros įstaigų ir specialistų tikslų yra siekis, kad pacientams būtų teikiamos kokybiškos, saugios ir prieinamos sveikatos priežiūros paslaugos. Šis siekis įtrauktas į Vyriausybės programos prioritetus. Kokybiškos sveikatos paslaugos suteikia realias galimybes tenkinti pacientų poreikius, taupyti išteklius, skatinti darbuotojų motyvaciją, atsakomybę, ugdyti žinias ir didinti kompetenciją. Sveikatos paslaugų kokybės lygis – svarbus rodiklis, iš esmės atspindintis visuomenės sveikatos priežiūros kokybės lygį. Tačiau vertinti sveikatos priežiūros paslaugų kokybę – naujas reiškinys, reikalaujantis mąstymo pokyčių.

Konferencijos metu vyks gyva diskusija, kurioje visi dalyviai galės užduoti klausimus raštu virtualioje platformoje.

Registracijos nuorodą bei pilną konferencijos programą rasite čia.


22 views
bottom of page