Ad memoriam: mirė dvi Klaipėdos Respublikinės ligoninės slaugytojos
top of page

Ad memoriam: mirė dvi Klaipėdos Respublikinės ligoninės slaugytojos

Updated: Jan 29, 2021



2021-01-28 Klaipėdos Respublikinė ligoninė „Facebook“ paskyroje pranešė, kad COVID-19 infekcijos aukomis tapo 2 ligoninės slaugytojos - Sigita Januškienė ir Irena Kontrimienė.


Slaugytoja Irena Kontrimienė dirbo RKL Psichiatrijos filiale, Moterų skyriuje. Kolegų prisiminimuose ji išliks, kaip profesionali, energinga, jautri, darbui atsidavusi, rūpestinga slaugytoja, kuri dosniai dalinosi širdies šiluma, gerumu, kiekvienam rasdavo paguodos žodį, dovanojo šypsenas, aplinkui sukurdama jaukumą ir gerą nuotaiką.



 

Slaugytoja Sigita Januškienė dirbo Respublikinės Klaipėdos ligoninės Skuodo filiale, Vidaus ligų skyriuje. Visus slaugytojos darbo metus Sigitos rankos lietė žmonių skaudulius. Jos ištarti žodžiai ir darbai atnešė pacientams palengvėjimą, viltį, išgijimą. Jos šypsena nešė šviesą, skleidė šilumą ir jaukumą.

Neskaičiuojanti darbo valandų, atliekanti savo pareigą sunkiomis aplinkybėmis. Kolegų prisiminimuose Sigita - nuoširdi, atvira, paprastai bendraujanti, gebanti sukurti situacijas, kurios priversdavo ne tik šypsotis, bet ir kvatoti....

(VšĮ Klaipėdos ligoninės informacija)



Lietuvos slaugos specialistų organizacija reiškia nuoširdžią užuojautą mirusių slaugytojų giminėms, artimiesiems, draugams, kolegoms, bendražygiams ir visiems Klaipėdos regiono slaugytojams. Visada prisiminsime savo kolegių drąsą, išmintį, profesionalumą, atsidavimą darbui ir nuoširdžias pastangas padėti sergantiems žmonėms.

Irena Kontrimienė ir Sigita Januškienė buvo aktyvios LSSO narės, gerbiamos kolegės, profesionalios slaugytojos, kurių šviesus atminimas pasiliks mūsų širdyse.


LSSO Direktorių taryba






81 views
bottom of page