ESAF: Apklausa apie sveikatos priežiūros darbuotojų mokymus skiepų tema
top of page

ESAF: Apklausa apie sveikatos priežiūros darbuotojų mokymus skiepų tema

Europos slaugytojų asociacijų federacija (ESAF) išplatino apklausą apie sveikatos priežiūros specialistų mokymą skiepų tema.


ES finansuojamas 'IMMUNION' projektas vykdo skiepijimo mokymo tyrimą, siekdamas sukurti internetinę sveikatos priežiūros specialistų platformą, kurioje būtų kaupiama naudinga informacija ir mokomoji medžiaga apie skiepus.

Šiuo projektu siekiama sustiprinti Vakcinacijos koaliciją, vienijančią Europos sveikatos priežiūros specialistų asociacijas ir šios srities studentų asociacijas. Mokymų platformą bus galima rasti būsimoje „Koalicijos“ svetainėje.


Apklausa vyksta iki 2021 m. liepos 4 d., apklausos nuoroda čia: https://bit.ly/2S53Ixi


IMMUNION projektą koordinuoja „EuroHealthNet“.

Apklausa susijusi su jos 4-uoju darbo paketu, kuriam vadovauja Europos gydytojų nuolatinis komitetas (CPME), bendradarbiaudamas su Europos slaugytojų asociacijų federacija (ESAF) ir Europos Sąjungos farmacijos grupe (PGEU).


Kad ši platforma būtų naudinga ir patogi sveikatos priežiūros specialistams, kviečiame pateikti savo nuomonę ir išplatinti šią trumpą apklausą slaugytojams.


Prašome slaugytojus užpildyti apklausos formą, galite pasirinkti apklausą lietuvių kalba (google vertėjo vertimas, todėl kalba kartais nėra labai tiksli).






18 views
bottom of page