Depresijos žinomumo kampanija „Susigrąžink gyvenimo spalvas“ jau Lietuvoje!
top of page

Depresijos žinomumo kampanija „Susigrąžink gyvenimo spalvas“ jau Lietuvoje!




Gerb. Slaugytojau,

Depresija yra liga, veikianti emocijas, mintis, elgesį ir fizines kūno reakcijas. Statistikos duomenimis kas aštuntas žmogus per gyvenimą patiria depresiją, kurią reikia gydyti. Šiandien depresija yra gydoma liga. Taikant tinkamą terapiją, galima jaustis gerai ir visapusiškai džiaugtis gyvenimu.

Farmacinė kompanija Janssen jau daugiau nei 60 metų stengiasi padėti žmonėms, sergantiems psichikos sveikatos sutrikimais. Siekiant didinti visuomenės supratimą apie depresiją ir jos keliamus iššūkius, šiais metais Janssen Lietuvoje organizuoja depresijos žinomumo didinimo kampaniją „Įveik depresiją“.

Ši ligos žinomumo kampanija vykdoma kartu su partneriais: “Lietuvos sutrikusios psichikos žmonių globos bendrija” ir VšĮ „Vilniaus miesto psichikos sveikatos centras“.

Kampanijos „Įveik depresiją“ tikslas – padėti žmonėms atpažinti depresijos simptomus, įveikti išankstinį nusistatymą ir kreiptis pagalbos į specialistus. Didindami supratimą apie depresiją visuomenėje ir veikdami visi kartu, galime sumažinti stigmą ir padėti vis dar kenčiantiems nuo depresijos žmonėms ir jų artimiesiems.

Suteikdami pacientams informaciją ir paskatindami juos laiku kreiptis į specialistą, padėsite sergantiesiems depresija susigrąžinti gyvenimo spalvas.

Visą informaciją apie kampaniją rasite čia: www.iveikdepresija.lt

Pagarbiai,

Janssen komanda

81 views
bottom of page