Antroji "Atminties kavinė" kviečia prisijungti besidominčius demencijos problemomis
top of page

Antroji "Atminties kavinė" kviečia prisijungti besidominčius demencijos problemomis




Rugsėjo 21 d. Įvyko Pirmoji Lietuvoje Atminties kavinė – dėkojame visiems dalyvavusiems bei prisidėjusiems prie šios iniciatyvos įgyvendinimo! Pirmosios kavinės pranešėja – sertifikuota EuroPSY klinikinė ir sveikatos psichologė, KET psichoterapeutė Nijolė Jakubaitienė – pristatė temą Užmaršumas ar Demencija. Daugiau sužinojome bei diskutavome apie tai, kaip atpažinti demenciją ir kas tai yra, kaip ją atskirti nuo paprasto užmaršumo bei ką galime daryti siekiant gauti pagalbos.

Su malonumu kviečiame į Antrąją Atminties kavinę, kuri vyks Spalio 25 dieną 19:00 kavinėje „Pirmas blynas“ (Savičiaus g. 15, Vilnius). Antrosios kavinės metu gydytoja psichiatrė-psichoterapeutė Aušra Bagdonaitė pasidalins savo ilgamete darbo patirtimi, papasakos apie Demencijos formas ir diagnostikos ypatumus bei bus pasiruošusi atsakyti į visus jums bei jūsų artimiesiems kylančius klausimus.

Taip pat, primename, jog ieškome pranešėjų, kurie norėtų prisijungti prie Atminties kavinių iniciatyvos! Dėl daugiau informacijos bei visus susidomėjusius kviečiame rašyti el.paštu rugilezickyte@gamil.com .

55 views
bottom of page