2020-10-01 įvyko LSSO X-asis Kongresas
top of page

2020-10-01 įvyko LSSO X-asis Kongresas

Updated: Oct 6, 2020




2020 m. spalio mėn. 1 d. 10 val., viešbučio “Artis centrum hotel” konferencijų salėje įvyko X-asis Lietuvos slaugos specialistų organizacijos Kongresas. Kongreso renginyje dalyvavo LSSO direktorių taryba, LSSO skyrių tarybų nariai ir LSSO specialybių draugijų pirmininkai. Kongreso metu buvo pateikta LSSO prezidentės bei viceprezidenčių veiklos ataskaita, svarstomi aktualūs LSSO valdymo klausimai, renkama nauja prezidentė, viceprezdientai, svarstoma LSSO veiklos strategija bei priimta rezoliucija. Po ilgų diskusijų buvo patvirtintas LSSO nario mokestis, kuris nuo 2021m. bus 5 eur./ mėn. jo dėka užtikrinant aktyvesnę ir efektyvesnę LSSO veiklą bei suteikiantis daugiau galimybių plėsti LSSO skyrių veiklą.

Buvo patvirtinti naujai pakoreguoti LSSO įstatai, kurių pagrindinis pokytis buvo- ateičiai numatoma galimybė organizuoti LSSO valdymo organų posėdžius nuotoliniu būdu, kaip alternatyva fiziniams susirinkimams, nes Covid-19 situacija šalyje kelia naujus iššūkius ir reikalauja lankstesnio požiūriu ir naujų darbo metodų paieškos.

LSSO Kongreso metu išrinkta nauja vadovybė:

LSSO prezidente vienbalsiai išrinkta Aušra Volodkaitė, turinti ilgametę LSSO veiklos patirtį. Viceprezdientėmis išrinktos Daiva Jomantienė (Telšių skyrius), ir Aistė Raulušaitienė, kuri pratęs savo darbą šiose pareigose dar vieną kadenciją.

Siūlome susipažinti su LSSO parengtos Rezoliucijos tekstu:

Rezoliucija2020.projektas
.docx
Download DOCX • 16KB

Bei 2021-2024m. Strategijos tekstu:

strategija.2020
.doc
Download DOC • 51KB

LSSO Kongreso dalyviai šiltai atsisveikino su kadenciją baigusia LSSO prezidente Danute Margelienė ir dėkojo už ilgametį darbą atstovaujant slaugytojus.

Nuoširdžiai dėkojame visiems LSSO skyrių direktoriams ir skyrių tarybų nariams už dalyvavimą LSSO X-ąjame Kongrese, už aktyvumą, diskusijas, priimtus sprendimus, iškeltus aktualius klausimus ir pasisakymus. Nauja LSSO vadovybė tikisi nuoširdaus kolegiško komandinio darbo ir atvirumo diskutuojant visais kylančiais klausimais.

 

LSSO biuro informacija


Žemiau- renginio akimirkos.






569 views
bottom of page